Sidor

torsdag 22 maj 2008

Uppfriskande promenader, målning och smörgåstårta ...

"Nej, ta inte min tyganka, då sjunker jag!"


Nöjd och glad kexchoklad!


En skitsöt Flatvalp kom på besök och Tia
tyckte den var förfärligt skrämmande.
Jag undrar just hur det kommer gå på vallningen
då fåren är- iallafall dubbelt- så stora som en 13-veckors valp...


... det är vad min dag bestått av idag. Och trevligt har det varit; målarfärg i hår och på hund, tårta i magen och spaghettiben efter en rask och uppfriskande promenad runt Norra Berget med två glada hundar. Det sämsta med en skön promenad är att det ilar så förbaskat i öronen av snålblåsten! "Att inte peta med topzen ända in på hjärnan kanske kunde hjälpa", säger Niklas men finns det något skönare än att peta öronen? Skulle inte tro det.
Jag får vara en sådan där som går med toppluva ända in i juli.
Idag fyllde Cilly sin sista födelsedag tills hon fyller 25 (?) och som alltid när man varit hos henne kliar det i fingrarna att fixa och dona i hemmet. Så imorgon tas det tag i (igen) Projekt Linneskåp och de slitna, 50 eller 60-talsfärgade låga skåpen ska bli antikvita med text "Linne". Vi får väl se hur länge ambitionen håller i sig, men Fresk kommer ha en blondie hängandes på dörrlåset strax innan öppning.
Helgen kommer att tillbringas i Söberge med grillning och mysiga utekvällar på altanen, hundar lösa hela dagen på inhägnad gård och lite barnpassning med kanske ett litet besök på McDonken för att bli "Den bästa kusinflickvännen ever!" :)

På söndag är det ju Morsdag och då ska det absolut mesta, bästa, omtänksammaste och underbaraste mamma man kan tänka sig firas!

Igår onsdag provade Tia på simning för första gången ute på Timrå Djur & Natur hos mycket kunnig och välutbildad personal och vi var salig när vi åkte därifrån så nästa onsdag är det dags igen! Vatten är ganska läskigt tydligen om det når över hasen, men ingenting emot blåsmaskinen som man kan göra krokodilsnurr för i ren skräck. *host*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en mysig helg ni har framför er.

Jag är också sugen att prova simning med Zeb. Antagligen skulle han bli skräckslagen =)

Malin sa...

Vilken tuff hund ni har fått tag i *fniss* Ses imorron, måla lugnt