Sidor

torsdag 6 november 2014

Kalasmånad!

Hedda har fyllt 1 år, Idalisa har fyllt 3, mamma har fyllt 57 och jag har fyllt 30 - bara under oktober månad. Härliga familjeträffar och mycket tårta alltså :)

Ungarna växer så det knakar (lämpligt med jul snart alltså!). Henning är stadig och flyttar sig hyfsat lätt mellan möblerna, han har tack och lov blivit mer försiktig och nu är jag inte helt säker på att han kommer gå innan sin ettårsdag ändå. Men det är klart, mycket kan ju hända på två månader... 
Amos är en livsglad, trotsig treåring som har frågor och följdfrågor och följdföljdfrågor på ALLT. Han har väldigt mycket energi och jag är glad åt det fina dagis vi har två dagar i veckan, som han dessutom lär sig så mycket på.


Jag vet att jag tjatar; men snart är det jul! Denna fantastiska högtid med massor av ljus och värme. I vår familj tar vi det ju inte så hårt på julklappar så det blir inte denna hets och stress att försöka hitta lagom dyra, personliga och påhittiga presenter. Däremot tycker jag maten är lite tråkig och hade hellre bytt ut vissa saker mot mer spännande grejer, som typ het korv eller grillad tonfiskfilé etc. 
Julen är dessutom en högtid som blev mer gemytlig och varm sedan man fick egna barn, precis som så mycket annat.

Inga kommentarer: