Sidor

söndag 24 maj 2015

Sunny sunday!

Den här lediga helgen gick ju i ett jehu...
I fredags efter jobben blåste vi ut till Viksjö och blev bjuden på gomiddag. Min raraste lilla stålmormor var med och som vanligt så hade mamma och pappa tänt ett ljus vid morfars fotografi. På lördagmorgon svidade vi om till konfirmation - som jag missade eftersom jag rände efter den lille marodören hela gudstjänsten - men efteråt fick vi mat och fika hemma hos Karin och hennes barn (som snart är lika gamla som oss?) Åh, vilka fina ungar det är de också! :) När jag klampade in i deras familj var yngsten bara tre år, nu har han mörkare röst än Niklas och piercingar i ansiktet! 

Den här lata söndagen har vi fångat.
Morgonen tillbringade jag med hundarna så de protesterade inte direkt när jag stängde in dem i hallen för natten. Båda två fick gå ett spår, som gick skit, men jag försöker tänka att det är ju en del av träningen också. Jag parkerade nere vid fabriken så jag kunde låta dem bada och springa av sig en stund innan träning. Och den gick iallafall bättre! 

Efter lunch åkte vi ner till Djävulsdalen eftersom Niklas spräckt sina sista jeans :D Det blev dock ett kort besök då Henning är på gång att bli sjuk och var helt slut efter en timme. Vi köpte iallafall med oss glass hem och tillbringade en liten stund på gården. Nu har Niklas åkt på träning och jag tänkte ställa iordning för morgondagen då jag och Amos åker på jobb och dagis igen, lilleman får vara hemma med pappsen. 


2 kommentarer:

Moster sa...

Vilka fina bilder!

Anonym sa...

Kanonbilder,och kluriga tankar.
Helt klart kommer du att se tillbaka snart. Vi, Mor och Jag ser också tillbaka på helt underbara barn som nu växt ikapp oss och i vissa fall förbi.
Ett har vi alla i allafall gemensamt,livet är värt att leva helst två gånger nu på våren!!