Sidor

söndag 1 april 2012

På hemmaplan igen!

Den lilla Fårrrden gick som ett skållat troll ner till Västerås och tillbaka. Men sätena var jävulskt osköna och det var fler än en gång vi höll på att blåsa av vägen, bokstavligt talat. Vi har haft en supermysig helg med god mat och gott vara i lag, som mamma brukar säga :) Amos fick träffa både kusin Freja, farmor och farfar och bonusfarmor Eva + en hel hög med släktingar på Frejas mammas sida. Farbror Jonas, Niklas bror, har fotoutrustning som heter duga och lyckades föreviga de söta kusinerna i ett helt bedårande kort som jag längtar ihjäl mig tills vi får skickat till oss!

Efter fyra hagelstormar landade vi äntligen hemma! Jag har hunnit dammsuga, packa upp hälften, tankat bilen, slängt återvinning och storhandlat. Hundarna har blivit hemlevererade av underbara Titti! Båda slängde i sig maten och har sedan dess legat däckade :) Oban har tydligen vallat höns och bråkat med katten, det tar på krafterna, haha! Pappa har fått erfara hur översocial en "riktig" kelpie är också. Han har haft Oban på fötterna under toalettbesöket och på axlarna när han skrev dagbok. Säga vad man vill om den knasige och burduse Oban - han är iallafall världens keligaste och socialaste lilla varelse!
Tia har jag minsann sett ett foto av då hon ligger utslagen på rygg på hundvakten och så kramas de tydligen hela dagarna när de inte är utomhus och röjer. 



Sötaste födelsedagsbarnet i sin Pippi-outfit!

Och det sötaste barnet -överhuvudtaget i sin pyamas-outfit :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Offan sa:
Nog är dom söta alltid dom små trollen, men du är också duktig att hitta vinklar där du får den lille Amos att framträda med sin långa kalufs. Ja, det blev genast något som saknades när Oban hade åkt, till och med katten gick och sökte efter honom innan han kom upp på sovrummet och sökte nattlega vid husses fötter.
Skönt att ha er alla välbehållna hemma igen. Välkomna!
Ja, nog är det ett underkännande att en så ny bil har undermåliga säten! Men den hade säkert en högljudd signal som talade om att dörren var öppen. Tänk vad vi alla måste ha åkt omkring med öppna dörrar förr då dessa signaler inte fans!
Ha en bra dag och VARMA välkomst kramar till er alla från Mormor & Morfar!