Sidor

onsdag 9 januari 2013

Igår strålade vi samman Ingela och hennes familj och jag och min (minus en då) - i Viksjö hos Morfarn och morbror Jon. Vi hämtade även flickorna Magnusdotter-Nordling från dagis för att få tillbringa lite tid med dem då vi träffas alldeles för sällan. Vi fick en jättemysig eftermiddag, full av bus och kramar och lite gråt, precis som det ska vara. Ingelas Jimmy gjorde en helt fantastisk älgstek och jag somnade som klubbad efter ett halv glas vin den kvällen :) Jag är så otroligt glad för min fina familj, på båda sidor, och otroligt tacksam över att Amos har en sådan stor plats i allas hjärtan. 


Junie, Karin & Amos äter plastgrönsaker...


Idalisa hänger med dockan...


"Men ååååh, vad du är busig morfar!"


Idag var det fantastiska -8 och strålande sol!
Jag, mamma, Amos och hundarna tog en liten promenad opp till Gammprästgårn och mina morföräldrar. Amos hade massor med spring i benen!
Tråkigt att åka vagn...
Du å jag mommen!


Nu snarkar barnet och hundarna och jag ska strax göra dem sällskap! Imorgon är det jobb och dagis och Amos ska få följa med "gammelmorbror" Uffe hem efteråt då jag jobbar kväll. Och då han ändå ska få middag där får han även bada och äta välling så jag kan möta upp Linnea och flocken och ta en kvällstur :) och då inbillar jag mig att han somnar gott i bilen på väg hem så jag bara kan lyfta över honom... Vi får väl se hur det går...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en härlig dag! / moster M

Kristin sa...

Å, vad jag önskar att jag hade varit med! Jättebra att ni kunde hämta flickorna, de var alldeles lyckliga. <3