Sidor

torsdag 31 oktober 2013

Just nu...


... försöker jag uppbåda mina sista krafter att jobba så mycket som möjligt innan det är dags att vila upp sig inför kommande förlossning och bebisskötsel. Niklas jobbar i stort sett bara kvällar under ett pågående projekt så jag och Amos är oftast ensam efter jobb och dagis - då är det tur att man har en liten valp som törstar efter att lära sig saker och det går ju alldeles utmärkt hemma i köket :)

Igår utökades min lillasysters familj med en liten flicka! Som smort gick det visst, hon har en viss fallenhet för att föda barn till skillnad från mig :) 
Det är skönt att det är såpass kort tid kvar; jag är redigt less på dessa evinnerliga sammandragningar så fort jag ökar på stegen lite! Och så ska det ju bli helt underbart att äntligen få träffa den här vilda lilla krabaten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du tycker att det är lång tid kvar, men jag lovar dig att det fins ingen tid som går så fort. Ändå accelererar den hela tiden sen med din ålder. Ja vi har sett Grynet och hon är en alldeles NY individ. Kan bara inte släppa henne med blicken.
Hörde av Carina att Amos hatt sunda funderingar igen.
Ser fram mot en träff igen.
Haä gûtt å sköt om!