Sidor

torsdag 13 februari 2014

Malandspojkarna!

Karl Henning (...?...) har nu passerat fyraveckorsstrecket och är naturligtvis en helt ljuvlig liten unge. Han har lite problem med magen vissa kvällar men för det mesta är han alldeles underbart snäll och sover duktigt på natten. Nu har han också så smått börjat besvara våra leenden, kul! :) Han är mycket starkare i kroppen än Amos var och har inga problem med att lyfta huvudet och åla sig åt alla håll i sängen. De är så lika, bröderna, och ändå så otroligt olika! Det ska bli så spännande att se vad Henning kommer att bli för en individ. Lilla Gramse som jag kallar honom, för aldrig att jag hört en unge grymta och stöna så mycket som han gör :)

Amos är en stolt storebror som gärna tar tillfället i akt att krama och pussa på honom och när pyjamasen är på och tänderna borstade så vill han gärna sitta en stund i soffan med honom i knät! Inte SÅ länge, "det blir jobbigt", men en liten stund räcker för att mammans hjärta ska svämma över flera gånger.

Amos till vänster - Henning till höger
ca 4 veckor

Amos 4-5 veckor...

Hur söt får man va?

Mycket pussvänliga fötter!


1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk att jag tror att Henning också blir brunögd...hur kan det komma sig? Ska bli spännande att se, måste ligga längre bak i generna, de s.k samiska, tattar- och vallonsläktet.
Kram från "mammis och mommen"