Sidor

fredag 25 juli 2014

Hetta!

Vilken underbar sommar vi fått! Det är inte det lättaste att hitta på någon aktivitet som passar en sexmånaders bebis och en treåring då den lille inte kan vistas i solen, så vi hänger mest hemma faktiskt. Nästa sommar blir roligare! Jag längtar ofantligt till hösten och den friska luften, men jo - jag ska uppskatta sommaren och ljumma kvällar först :-)

Henning har nu smakat gröt, plommonpuré och majskrok men han är inte överförtjust än så länge. Jag har tyvärr slutat amma då allergin blev för besvärlig och jag var tvungen att ta medicin så nu äter han från flaska några mål om dagen och det syns - han blir mer och mer knubbig :-) Han springer omkring som en vettvilling i gåstolen och fick plötsligt väldigt långa armar! Han är helt underbar, vilken grej det är att ha TVÅ barn! Och att de är så otroligt olika individer. Men det är ingen barnlek att ha hand om två barn, ofta är jag helt slut på kvällarna. Och då har vi ändå två snälla och duktiga barn!

Ikväll åker jag till Umeå över helgen för att tävla, själv! Niklas är hemma med barnen och nu när den dagen är här önskar jag att de skulle följa med. Jag har aldrig sovit borta från Henning! Hönsmamma som man är. Och jag kommer sakna ihjäl mig efter dem!

Inga kommentarer: