Sidor

fredag 1 augusti 2014

Nu har vi än en gång haft en trevlig sammankomst i Viksjö :) Jag och syrran tog barnen med oss och snyltade på våra underbara föräldrar; både mat och barnvakt. Bror och svägerska var också där, toppen! Amos och Junie såg man knappt till, de tillbringade väl hälften av dygnets timmar på studsmattan :) 
Tack och lov har det inte varit så utmattande hett de här dagarna och inatt sov jag och pojkarna som stockar i det svala gästrummet! Längesedan man kunde känna LUFT som mamma sa. 


Vattenpaus är viktigt!

Karin kommer och möter oss!Titta vilken underbar unge jag har!!

Amos hade plockat krusbär hos gammelmormor
som han bjöd Karin och Idalisa på. Här tar han
bort lite grus på Karins...

Junie & Amos

Fotograf: AmosFantastiska färger i mammas trädgård!Nu är vi hemma i Maland igen!
Amos följde med pappa ner till "byn" för att inhandla fredagsmys medan jag och Henning slappar. Hundarna har däckat här och var i huset. Nu är Niklas den lyckosten ledig till jul! Först en månads semester och sedan ska han ta hand om våra små när jag går tillbaka till jobbet. Jag är avundsjuk på honom för jag kommer sakna dem varje timme jag är ifrån dem, men naturligtvis unnar jag honom det! :)Våra konstiga jordgubbar. Men goda är de!

Sist men inte minst en bild som jag snott från
syrrans blogg på kusinerna Karin och Idalisa
som klätt ut sig inför Amos kalas.
Visst är de fina?!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för två härliga, fullspikade, intensiva dagar med barn och barnbarn...och svärdotter:) När jag ser läckerheterna på slutet (Karin och Idalisa) kommer jag att tänka på vår körledare, som inledde oss på Medeltida körsånger, och kläder som vi själva sydde upp, inför uppträdanden och Medeltida veckan i Visby! Hon sa alltid, att man inte klädde UT sig, utan man klädde sig i medeltida kläder.
Ha en fin sommardag!
Mammis

Anonym sa...

Otroligt fina bilder, särskilt de första. Typiskt Karin,inte en fot i marken och et brett smile över hela ansiktet. Att det var glädje i dagarna två det både syns och kändes, tur att vi fick fara på en MC tur från det sen så tomma huset. Det blev förresten 36 mil för mig innan kvällen vilket känns i den otränade ryggen i dag.
Amos kort på dig och Juni var ett proffsfoto.
Ha det gott och sköt om!
Offan!