Sidor

söndag 17 januari 2016

Henning 2 år!Helt otroligt vad det här året har gått fort!
Under hans första levnadsår sniglade sig tiden fram, men det här har verkligen gått med rasande fart! 
Henning är fortfarande rätt om sig och kring sig, behöver tid och eftertanke i nya saker. Men samtidigt är det mer fart i honom än det var i Amos i den åldern. Han är som jag, tycker om att vara i hemmamiljö och har ungefär lika långt tålamod :)
Han är fortfarande den kramigaste lilla människa jag känner! Ända sedan han var en bebis har han gärna varit nära och bjudit på sin varma lilla kind till de han litar på. De senaste månaderna har han blivit så duktig på att prata också! Vi tror att han länge förstått vad man sagt men det är inte förrän nu han kan ge svar på tal ;)

Han gillar att pyssla, både hemma och på dagis och är faktiskt rätt duktig på att rita trots sin ringa ålder. Att följa efter storebror är naturligtvis också en favoritsyssla!
Många gånger har han skrämt mig; som när han var tre veckor och vi fick åka till sjukhuset pga hans tjocka hosta eller när han ramlade baklänges från en stol rakt ner i vårt stenhårda köksgolv med huvudet före... Eller typ varenda dag när han var spädbarn och satt i bilbarnsstolen och skrek tills han blev blå. Pjuh! Så glad att han är två år och förståndig nu!


Nyvaken, men ändå i full
färd att slita upp paket!

Idag har vi firat med en hel hög älsklingsmänniskor! Gammelmormor, mormor, morfar, gammelmoster Marianne och hennes familj, moster Kristin och kusinerna och moster Ingela och kusinerna. Så tacksam att alla dessa kom och trängdes i vår lilla stuga! Och tack för fina presenter!
Dagens skratt stod Henning & Hedda för! Medan jag och Ingela stökade undan lite efter middagen tog Henning fram två skedar och så högg han och Hedda in på tårtan som stod och väntade på bordet!!

Min älskade, älskade unge! Jag älskar dig ända
till Viksjö, som Amos brukar säga.Tre busfrön!Hedda och Henning som lekte
så stillsamt i Amos rum ikväll!

Min storasyster och hennes karlslok!

1 kommentar:

Moster sa...

Mysigt att få träffa er! Kram gammelmoster❤️