Sidor

måndag 11 februari 2013

Nu är det slut på sjukstugan!

Efter en vecka med garderoben i väskor är jag, Amos och hundarna hemma igen i den lilla röda stugan. Golvet var iskallt - för att inte tala om toalettstolen, burr! Men nu brinner det trivsamt i varje lykta och kaminen sprider en väldig tillfredsställande värme. Som tur var hann jag skotta hela garageuppfarten och gången fram till bron medan Amos sov vidare i bilen, det hade snöat närmare två decimeter och det är ju inget man vill vänta med tills det frusit på. Tack och lov hade våra underbara grannar fått bort det värsta då vi var borta, annars hade jag fått kämpa med en och en halv meter snö!!

Efter öroninflammation och halsfluss hoppas jag nu vi ska stanna på den friska sidan och livet kan återgå till det normala! Det är underbart att bo i Viksjö eller hos syrran och bli ompysslad men vi måste ju lära oss att stå på egna ben också ;)
Amos är mer vild än tam och lever verkligen rövare och det är verkligen en lisa för själen med tanke på hur slö och stillsam han har varit de senaste veckorna.

Hundträningen är återigen på sparlåga, iallafall tävlingsmässigt, och det kommer den få vara tills Niklas är stationerad i Sundsvall igen. Energin räckte visst inte till allt. 


Tack så mycket farfar Bosse och bonusfarmor Eva för de fina kläderna vi hittade i postlådan idag!
Amos fick själv plocka upp alltihopa ur förpackningen, det är ett tacksamt bidrag till hans garderob som bara tycks bli mindre och färre :)Inga kommentarer: