Sidor

måndag 17 mars 2014

Är det bara måndag och fredag på veckorna?

Å andra sidan gör det mig inget, gillar båda dagarna på sitt sätt. Tänk att det ändå är skillnad på vardag och helg fast jag är ledig i flera månader framöver... 

Den här veckan ska Jura på återbesök för benet och jag blir mer och mer nervös. Jag har inte sett någon försämring förutom att jag tycker hon står så himla utåt med tassen ibland. Hon gör det med den andra också men inte alls lika mycket och det brukar ju rätta till sig när de växer, men kanske just för att hon växer så ställer det till med saker också...? Jaja, jag får veta på onsdag, ingen idé att vara nojig innan det. Om vi får grönt ljus så tar det ju några veckor att jobba upp muskler och ligament kring skadan också, men jag längtar tills jag kan ta med mig båda hundarna ut i skogen för sökträning, spårläggning eller långpromenad. Och nu när de faktiskt börjar bli vår (även om man inte kan tro det idag när det ligger fem centimeter snö) så kan man börja träna ute!


Gla´skiten!

Henning har långa vakenstunder nu och
pratar som bara den :)


Onyttigt fika...

Tupplur under snuttefilten ...Amos har hjälpt mig med lite pyssel här hemma. Vi har tillsammans målat om hans tripptrappstol till en glad och solig färg! Vi har också plockat isär och målat stegen jag fick av svärmor så nu står den på två olika våningar :)
Jag har så mycket foton men bara
fel ramar... 
By the way, jag önskar mig en ram till
fjärilspostern i 30-årspresent ;)


Före...


... och efter!


Fint va? Nu går den ihop med gardinerna
och kökssoffans dyna ... Och nu kan jag nog
inte ha så mycket mer turkost :)

Syrran inspirerade mig till att ta tag i några småprojekt av målning av möbler här hemma då jag var hos henne förra veckan och så vad hon åstadkommit. Lite skönt att ta en paus från tavelmålandet där kreativiteten försvunnit lite... Jag har bara lite svårt att pyssla med något någon längre tid, jag vill att det ska bli klart helst samma dag, för annars är det risk att jag inte gör klart det alls har jag insett. 
Resten av den här veckan är fullbokad. Imorgon då Amos är på dagis ska jag placera arslet i soffan och äntligen se freestyletävlingarna från Cruft's, några veckor för sent :)

Inga kommentarer: