Sidor

söndag 22 juni 2014

Midsommarfiande i Viksjö!

Ingela och flickorna var här tidigare i veckan för att bara hänga. Vi åkte ner till Djävulsdalen (Birsta) för att köpa lite växter till våra gårdar och släpade in fyra ungar på Blomsterlandet - vilket var totalt slöseri med energi! Blommorna var dyra och halvvissna :( Tjuriga som vi är gjorde vi om hela proceduren på Plantagen istället och lyckades komma hem med humöret i behåll OCH nånting att smycka tomten med. Resten av dagen satt vi i soffan med våra småttingar samtidigt som vi försökte föra ett samtal genom de större barnens ljudliga lek :)I år firade vi midsommar tillsammans med mamma och pappa och syskonen i Viksjö. Arton personer och fyra hundar i en liten villa på hundra kvadrat - gick hur fint som helst! :)
Vädret var tyvärr inte det bästa så det blev inte så mycket dansa kring stången utan mer sitta inomhus och fika, men ibland ska det ju vara så också... Familjens äldste och familjens yngste!


Lycklig över sitt fina plan
han fått av morfar!

Snart kommer nog Henning sätta sig upp själv :)


Vi stannade över hela midsommardagen också och hade turen att snika in oss på ytterligare en finmiddag då mamma och pappa hade vänner på besök. Idag är det ännu en dag av regnbyar och iskalla vindar det verkar vara det vädret vi har att se fram emot hela veckan enligt kartan... Tråkigt! På dagens schema står att röja i hemmet samt fylla på skåp och kyl inför veckans alla måltider. Niklas har tagit en veckas semester så vi slipper ha "söndagsångest" idag iallafall... 

Jag måste föreviga grannens fina träd!
Tyvärr är jag inte skicklig nog att återge
den fantastiska djuplila färgen på bild ...

Inga kommentarer: