Sidor

måndag 19 april 2010

Lyckliga husägare!


Idag klockan 12:00 träffades vi hos mäklaren och skrev kontrakt! Redan tjugosjätte maj får vi flytta in i det etthundrasextio år gamla huset i Maland (som INTE ligger på Alnö, faktiskt... ;). Nu när man har deras underskrift på ett papper så är det äntligen tillåtet att börja möblera i huvudet...

Nu har jag irrat omkring hela dagen och ringt telefonsamtal efter telefonsamtal, skrivit mejl och letat på nätet så jag är alldeles snurrig i skallen! Kan delvis bero på att jag öste på med en jädrans massa "Mr Muscle" i ugnen också och vägrar öppna fönstret för att det blåser så kallt. Min todolista är avsevärt kortare så nu ska jag nog göra mig en kopp kaffe och sjunka ner i soffan innan Tia ska få sig en rastning. Middagsmat måste också inhandlas men det är så besvärligt att åka och handla... Funderar starkt på det här med Matservice.se ibland.

Några tips?

6 kommentarer:

Titti sa...

Gud så roligt :) Grattis! Och tack för i lördags förresten. KRAM

Anonym sa...

Grattis!

Det ska bli kul att komma på besök :-)

Om du inte redan har sett dessa så kommer här bilder på en Tia kopia (rimmar nästan...) Inspireras!

http://www.fotosidan.se/gallery/listpic.htm?authorID=148854&sort=viewcount+desc

/Jägmästarn

Ingela, Zeb, Indy sa...

Åh himmel vad kul!!!! Grattis! JAg är så avundsjuk! Själv tittar jag på små tvåor med balkong och längtar efter trädgård.

Anonym sa...

Den i särklass bästa rådgivaren du kan fo i tuckeran fråger ä e tipps från din egen mor. De tö väl bli bätter mä dûm möjligheterna ette inflytten å kan ja tro. I alla händelser ä I å grattulärä å mer än väl unt. Du ha planärä å sitt på å vurte besviken å på ette kälken men n'han gånga studsa ä stolpe in. Å tänk ja tro ödä ha ett finger mä i spelä. De hanne ä ju en högvinst, centralt, lantligt, påkostä och genomgånget. Vad mer kan man önske? Men kom ihûg att de gå int å planera allt i livä då bli ä fyrkantigt å inrute. De må få hänne na å. Å de kom ä tell å gära å. Tro mäg ja vet.
Vi gläds mä I å nu spûtte vi ti nävara å ta nya freska tag.
Tänk ändå VILKEN vår vi gå tell mötes!
Ha de gott, å hör tå I va de än gäll.
MOR å FAR!

Anonym sa...

Grattis till de nyblivna husägarna! Så himla roligt! Kram från Hanna lovikka frasse och nessi

Anonym sa...

Jag är så jävla glad för er skull!!!! Stort GRATTIS (vilka vuxenpoäng ;)
Kram Challis