Sidor

söndag 11 april 2010

Sunny sunday!
Vilken produktiv dag jag har haft hittills!
Vaknade imorse av att sambons plats i sängen var tom och i mitt nyvakna tillstånd tänkte jag att det kanske fortfarande var natt men siffrorna på telefonen visade minsann åtta! Panik! Tumlade ut i hallen knapprandes på telefonen efter hans telefonnummer... tänk om något hänt! Men i vardagsrummet på madrassen som jag haft sjukstuga på förra helgen låg en husse och en hund och snarkade i kapp. Alla kläder hade han på sig också så han hade somnat där när han skulle säga godnatt till henne! Ja, jag säger då det... Det är inte första gången han somnat på golvet med en av familjens hundar. Min storasyster påminde mig om att vår far tydligen somnat med en av familjens dåvarande jakthundar på köksgolvet någon gång också. Karlar! :)
Jag och Tia tog en frisk och solig morgonpromenad där vi även blev ovänner. Hon har fått för sig att gå tätt, tätt i hälarna och vägra göra av sig... Ju mer man driver henne framför sig desto krypigare blir hon och det går mig på nerverna. Så jag tog på henne kopplet och gick i rask takt hemåt för att riva ut två hela garderober som ska packas ner i lådor. Vi behöver inte införskaffa några fler hundiga grejor iallafall, jag fattar inte att allt detta skräp har tagit upp på mycket onödig plats! Och jag som avskyr saker som inte fyller någon funktion.
Jag har också gjort korvgryta med äcklig sojakorv och kladdkaka till kursen idag. Det blir en heldag med hund! För sedan fortsätter träningen hos Tina och vi ska sätta ihop ett litet program för uppvisningen på MBHK på deras första lydnadstävling i år. Jag har även läst läxan mellan varven och duschat Tia som blev så sur att hon nu ligger ihopvirad med huvudet mellan soffkuddarna.

Jag ska skoda till ICA och inhandla något lunchigt för om jag lever på kladdakaka och kaffe idag kommer jag vara ett skakande vrak till kvällen.
Och så ska jag väl ta tag i det där som jag släpat ut ur garderoberna...

4 kommentarer:

Kristin sa...

Men kära syster! Det finns väl inget som heter "onödiga hundsaker"? Det vet ju alla att man aldrig kan få för många häst- eller hundprylar! Eller... ;)

Lill siss sa...

Gott med kladdkaka!
På tisdag kommer vi förmodligen till drakborgen, jobbar du då?
När kommer ni få flytta in?

Anonym sa...

Å vaärä nu för skellnad å somne mä hun ell mä käringa? Förutom att ja ha'e fûll mjukare å bekvämare däri sänga, men ä man trött så!
Ja säg åt däg sûm ja sa åt Ingela, försök å komm ut ti sola å fo na tå den å, vi behöve ä så väl, å ä int bortskämd mä soldägar. Vi träna i går å de flût som e järnspett på en surmyre. Men vi hadd rolet å fika ute i sola.
Vi sakne er i helga trots att vi va så mång. Å både Mora å jag bar på ett bån för jämnan. man tycke att man skû få nog tå båna når man fo ha rûm oppi se påre hann vise. Men man ä no mer sûm katta, ju mer man stryka dess mer vell'a val strûken.
Ha'n bra dag å ta reda på sola.
Mora helsä å. Dubbelmorfarn!

Fampam sa...

snälla du, beskriv ditt hus lite. Läge, omgivning etc...och gör det ordentligt för en stackars söderlänning ;)