Sidor

fredag 7 maj 2010

On fridaymornin'...

Aussie Actions Red Olive & Aussie Actions Red & Tan Lilya :D


Aaaaaaaj!

Klockan är kvart över tio på fredagmorgonen och jag kladdar ner håret med svindyr ozondödande hårspray, sätter på mig mina nya femtiotalsglasögon jag fått av Kicki och glider ut till den skruttiga bilen för att tillbringa de närmsta åtta timmarna på jobbet. Tia och jag har cyklat Granlo-->Granlohom-->Norra Berget och även om hon kanske inte tyckte det var så ansträngande så är jag nöjd med spaghettibenen jag fått av att trampa i uppförsbacke mestadels. Nu får hon vara hemma tills husse slutar jobba och sedan kommer ju systerflocken för en kväll med en flaska rött, hårfärgning och några tuggisar.

/Angie

2 kommentarer:

Kristin sa...

Jag blir så valpsugen så jag kan dö! :) Men det är obeskrivligt skönt med en gammhunn när man legat däckad i några dar. Hon klagar inte, bara sympatisover eller håller vakt ute på farstukvisten... <3

Anonym sa...

Dä ä n'han årstin nu då man skulle vilja hä nan bromsolje ti klocka. Tin bära rusa iväg å å dägan gå sûm bösskulen. Mûrna ä kall än män snart ärä grönt å blommen överallt å då ha man knapt märkt att snön ä borte. Men vi for över Habborn i Måndas kväll å där ärä halvmetern snödriver siamä vägen än, så ä gla du att de hin tûrkopp na litte inna du fo hemm "Black Shadov". Ti vårdynja kan han no fort nog fo en något ljusare ton ti pälsen, samtidigt som din ton ti ansekte bli i nyans aftonrodnad.
Ha'ä gûtt å sköt om!