Sidor

tisdag 4 maj 2010

Snabbuppdatering!

Karin Lovisa


JunieDet är kul att utmana sig själv...


Pappa och Junie på Viksjös majbrasa...


När jag läser på alla andras bloggar inser jag att jag faktiskt inte är den enda i världen som håller på att somna stående. ALLA är trötta, sega och nästintill utmattade. Tack och lov?
Nu är jag hemma från jobbet och yrar ihop en Janssons Frestelse innan det bär av mot Sundsvallsklubben och fjärde träffen för nybörjargruppen i freestyle. Dom är så jäkla duktiga och jag hoppas att flertalet kommer fortsätta så vi äntligen blir några rejäla tävlingsekipage från mellannorrland. Söndagen den 30 maj är det freestyletävling på Sundsvall om någon är intresserad av att komma och kolla! Jag vet inte än om jag ska anmäla mig eller inte... Vårt program är inte ens påbörjat ordentligt och det är massor av rörelser jag vill ha med som jag inte ens tränat in! Sen är det egentliga problemet att vi flyttar ju till huset då och det lockar mer att plocka in koppar i skåp än äta sig in på knogarna av nervositet...

Då den 30 maj går jag även på två veckors semester! :D WOHOO! Det gör liksom inte så mycket att dagarna går in i varandra av jobb, hundaktiviteter och jobb och packning och jobb... Den här veckan och nästa är fullspäckad, men som sagt, den som väntar på något gott... :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Säg nå anne än att ja ha då två rektiga gryn tell bånbån. Å ja tytje dum si så förståndig å klok ut, så liten dûm nu ä. Morfarns min si fûll int särskelt förståndig ut, men no tytje ja mäg si enn viss belåtenhet baki ansekte ändå. Å kan man vära annat? Ja si att "to do" listan ä sûm valigt, dä ä för få minuter på timmen. Dä ä klokt om du inse att dä ä rätt å si åt en sak i sänner nu tells I ha kûmme på plats. Vär sak ha sin ti. Du hinn no mä du å skû'ru si.
Dä ä'n hann tin då allting skû järas nu på vår'n.
Ja, ha å drabbas av derann fenomene att tin int si ut å räcke tell, särskelt då're skû regne å mest hele tin. Men de ha ju gått förr om åra så de tû'fell gå nu å.
Ha de gûtt å sköt om I, å framför allt ä rädd om I.
Mora helse å!
Dubbelmorfarn!