Sidor

måndag 3 september 2012

Äntligen hemma igen!

Pjuh, så skönt det är att vara tillbaka i stugan och försöka få till några rutiner igen. Det har varit en härlig vecka och jag kan inte låta bli att tycka att vi är fantastiskt bortskämda med så fina människor omkring oss, både familj och vänner. 

I lördags tillbringade vi dagen på Parken Zoo med farbror Jonas, Anna och lilla Freja samt farmor. Det var lite vanskligt väder men vi slapp iallafall regn och på slutet sken faktiskt solen. De hade många spännande djur varav några arter man inte ens visste existerade, en favorit var Fossan, en slags blandning mellan hund, katt och apa :)
Vi såg bara ett djur som kanske inte mådde så bra; det var en bälta som sprang planlöst fram och tillbaka från vägg till vägg - annars såg de flesta djur välmående ut även om jag inte förstår hur en gepard med behov att springa kan må bra i en inhägnad på bara några få hektar.

Bild från google


På söndagen bar det av hemåt mot norr igen och vi stannade för lunch i Hamrånge hos Elin och Simon i deras nya hus! Det var en av höjdpunkterna den här veckan och jag hade en sådan fin känsla i magen när vi åkte därifrån <3 b="b">

Lummig trädgård med stora planer,
de är så ambitiösa och duktiga
mina fina vänner!

Spännande grejor fanns det ...

Fantastisk veranda proppfull med pelargoner!

Gullan var en löpsk hynda och satte lite griller
i huvudet på Ugly Bob, mycket bra träning :)
Men som sagt, nu är vi hemma igen och ska försöka få vardagen att flyta. Om två veckor flyttar Niklas ner till Göteborg och jag och Amos och hundarna får nöja oss med varandra. Jag har som vanligt några småprojekt som jag ska försöka göra klart innan jag börjar jobba igen i oktober. Heja mig, hoppas jag får ändan ur vagnen för snart kommer vintern!1 kommentar:

Anonym sa...

glöm inte att vi finns här när Nikke åker söderut. Vi ställer upp så mycket vi bara hinner! Och kom ihåg: en dag i veckan ska vi äta middag tillsammans! MYSPYS!/Malin