Sidor

måndag 31 maj 2010

Aussie Action's Black Oban!


Oban verkar ha fått godkänt av familjen iallafall, trots att han kissade på köksgolvet hos mamma och pappa det första han gjorde! :) Men kan man annat än gilla en valp som är stencool och älskar människor? Tia är lite för snäll men vi hoppas hon lär sig trycka till honom så småningom, han har plockats ner på jorden av Lilly idag iallafall så han inser att han inte är lika stor som han tror. Han har charmat husse (som inte är lika iskall som han tror) och han har charmat pappa och kanske så småningom lyckas charma min mamma också, fast det är ju lite mer av en utmaning ;)

Han avskyr att vara instängd och åka bil än så länge, men vi glömmer fort att han bara varit här två dygn också. Han är MYCKET keligare än vad Tia var som valp och de är som natt och dag i allt! Jag är väldigt tacksam att vi fått välja just honom, för jag är stensäker på att det kommer bli en kanonhund. Hoppas bara jag kan förvalta honom väl, som man säger!

Nu sover han som en stock under min köksstol. Snart dags för kvällsprommis innan natten, imorgon är det ju upp med tuppen igen!

1 kommentar:

Ingela, Zeb, Indy sa...

Åååååh så söt!!! Suck, valpsjukan dyker upp på en gång. Antar att han inte får följa med till kursen ikväll? ;)